Vragen

FAQ

Hieronder volgt een selectie van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of zijn er nog steeds zaken niet duidelijk? Stuur dan een mailtje naar cebojuf@magisterjft.nl en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Q: Moet ik echt lid worden van Magister JFT om mijn boeken bij jullie met korting te bestellen?
A: Ja, dat moet. Er wordt namelijk gecontroleerd of je lid bent voordat we boeken aan je verkopen. Dit doen we aan de hand van de Magister-sticker die je op je UvT-pas moet plakken.

Q: ik ben nog geen lid van Magister, kan ik wel alvast bestellen?
A: Ja, dat kan. Vul wel zo snel mogelijk het inschrijfformulier van Magister JFT in op www.magisterjft.nl, zodat je zeker lid bent op het moment dat je je boeken komt ophalen.

Q: Ik ben eerstejaars-student en heb dus nog geen UvT-pas. Hoe kan ik aantonen dat ik lid ben van Magister JFT?
A: Tijdens de verkoopperiode in augustus hoef je als eerstejaars student nog geen sticker te hebben. Wij zullen je lidmaatschap controleren aan de hand van een overzicht van alle leden. Tijdens de tweede verkoopperiode heb je wel een UvT-pas, dus dan wordt je geacht wel een sticker te hebben.

Q: Waar kan ik een Magister-sticker ophalen?
A: Deze sticker kun je ophalen op de Magister-kamer (kamer E211). Deze kamer vind je in op de tweede verdieping van gebouw E, boven Grand Café Esplanade.

Q: Ik heb nog een sticker van vorig jaar. Is die nog geldig?
A: De kleur van de sticker wisselt elk jaar, dus je zult elk collegejaar een nieuwe sticker moeten komen ophalen. Voor het collegejaar 2015 - 2016 heb je een ROZE sticker nodig.

Q: Ik heb een boek besteld, maar dat heb ik eigenlijk toch niet nodig. Wat moet ik nu doen?
A: Op het moment dat je je boeken komt ophalen kun je altijd aangeven dat je een bepaald boek niet wilt kopen. Je bent niet verplicht om het boek aan te schaffen.

Q: Ik ben een master-student. Kan ik ook bij Magister JFT | CeBoJuF mijn boeken bestellen?
A: Dat kan zeker. Er is een bestellijst met de meeste mastervakken. Mocht je vak/boek hier niet bij staan kun je je boeken bestellen via het kopje ‘Keuzevakken’. Boeken die niet in de bestellijsten staan zijn vaak niet vooradig bij studystore. Hoe eerder je besteld hoe groter de kans dat het boek tijdens de verkoopperiode gekocht kan worden.

Q: In de bestellijsten staan twee wettenbundels genoemd. Moet ik deze allebei aanschaffen?
A: Je hoeft niet beide wettenbundels aan te schaffen. Beide bundels hebben dezelfde inhoud. Je kan dus zelf kiezen welke bundel je wilt bestellen.

Q: Wanneer zijn jullie open?
A: Magister JFT | CeBoJuF is voor elk semester twee weken geopend. Onze exacte openingstijden zijn te vinden op de website onder het kopje ‘Openingstijden’.

Q: Waar vindt de verkoop plaats?
A: De verkoop vindt dit jaar plaats in gebouw M (Montesquieu), zaal M11 (in de hal naar de koffieruimte).

Q: Hoe kan ik mijn boeken afrekenen?
A: Bij Magister JFT | CeBoJuF kan alleen met pin worden betaald. Het heeft dus geen zin om met contant geld langs te komen.

Q: Kan ik mijn boeken ook thuis laten bezorgen?
A: Dat is helaas niet mogelijk.

Q: Ik heb een boek bij jullie gekocht, maar bij nader inzien heb ik het toch niet nodig. Kan ik het boek bij jullie ruilen?
A: In uitzonderingsgevallen is het mogelijk boeken te retourneren bij studystore Tilburg op de campus. Neem hiervoor eerst contact op met Magister JFT | CeBoJuF. Hierbij gelden de retourvoorwaarden zoals die bij studystore van kracht zijn. Dit houdt in dat je € 3,- retourkosten betaald en een studystore tegoedkaart terugkrijgt.

Q: Ik ben te laat met het ophalen van boeken, wat nu?
A: Aan het einde van de verkoopperiode komen alle bestellingen te vervallen, inclusief bestelde maar niet opgehaalde boeken. Je kunt je boeken dan dus niet meer met korting bij ons aanschaffen.

Voor vragen zijn wij het beste te bereiken via de mail:
magistercebojuf@gmail.com